Hanki yrityslahjoja työntekijöillesi

Palkitseminen hyvin tehdystä työstä on tärkeää. Se kertoo työntekijälle, että arvostat hänen panostaan yrityksessäsi. Palkitsemalla työntekijäsi kiität häntä hyvin tehdystä työstä ja osoitat hänelle arvostuksesi. Yrityslahjat ovat hyvä tapa muistaa työntekijöitä. Ne ovat myös verotehokkaita tapoja muistaa työntekijää.

Antamalla yrityksesi logolla varustettuja yrityslahjoja työntekijöillesi tulet samalla mainostaneeksi yritystäsi. Kun työntekijä käyttää hänelle lahjoitettua logollisista tuotetta, yrityksesi saa lisää näkyvyyttä ja saat mahdollisesti uusia palveluistasi tai tuotteista kiinnostuneita asiakkaita.

Millaisia ovat hyvät yrityslahjat?

Yrityslahjat kannattaa valita saajansa mukaan. Mikäli työntekijäsi harrastaa aktiivisesti urheilua, hän voisi olla kiinnostunut laadukkaasta vesipullosta tai urheilulaukusta. Jos kiinnostuksen kohteena ovat musiikin kuuntelu tai elokuvat, voisi hän hyötyä hyvistä kuulokkeista tai langattomasta kaiuttimesta.

Sen lisäksi, että liikelahjat kannattaa personoida saajansa mukaan, kannattaa kiinnittää huomiota myös niiden kestävyyteen. Heti rikkoutuva liikelahja ei anna hyvää kuvaa yrityksestäsi. Myös kotimaassa valmistetut tuotteet ovat usein hyvä valinta. Ne kertovat samalla, että arvostat kotimaista työtä ja haluat tukea sitä.

Mitä muuta yrityslahjoja hankkiessa tulisi huomioida?

Yrityslahjan voi miettiä niin, että se tukee kausittaisia tarpeita. Sateenvarjo tai heijastusliivit ovat varmasti mieleisiä ja tarpeellisia varusteita syksyisin. Kesäisin taas aurinkolasit tai varvassandaalit saattaisivat ilahduttaa saajaansa.

Muista myös vastuullisuus yrityslahjoja valitessasi. Kierrätysmateriaalista valmistetut tuotteet ovat hyvä vaihtoehto. Mikäli hankit yrityslahjaksi vaatteita, tarkista löytyisikö niitä esimerkiksi luomupuuvillasta tai kierrätyskuidusta valmistettuina. Tsekkaa liikelahja ideat täältä ja osta liikelahjat verkosta.